Διαβάστε επίσης

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

22 Ιανουαρίου, 2023

Κοινοποίηση:

Με ιδιαίτερη χαρά η Ένωση Ποντίων Πιερίας φιλοξένησε στις 22 Ιανουαρίου 2023 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο της, την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο της Διοικητικό συμβούλιο και έγινε και η κοπή πίτας.

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας δίνει μεγάλη σημασία στην νέα γενιά και στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες που κάνει. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τρία μέλη του συλλόγου ο κ. Χάρης Τερζόπουλος, η κ. Ευθυμία Παναγιωτίδου και η κ. Δήμητρα Χριστουλάκη συμμετέχουν ενεργά μέσα από τα θεσμικά όργανα του Σ.Π.Ο.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Πιστεύουμε και επενδύουμε στην νέα μας γενιά μιας και είναι το παρών και το μέλλον της Ιστορίας μας, των αγώνων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και της διατήρησης, διαφύλαξης και προβολής του Πολιτιστικού πλούτου του Ποντιακού Ελληνισμού.

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα μαζί τους και κοντά τους σε ότι χρειαστούν.