Διαβάστε επίσης

𝚲𝚶𝚪𝚶 𝚱𝚨𝚱𝛀𝚴 𝚱𝚨𝚰𝚸𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚺𝚼𝚴𝚯𝚮𝚱𝛀𝚴 𝚨𝚴𝚨𝚩𝚨𝚲𝚲𝚬𝚻𝚨𝚰 𝚮 𝚷𝚸𝚶𝚪𝚸𝚨𝚳𝚳𝚨𝚻𝚰𝚺𝚳𝚬𝚴𝚮 𝚯𝚬𝚨𝚻𝚸𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚮𝚺 𝚬𝚴𝛀𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚴𝚻𝚰𝛀𝚴 𝚷𝚰𝚬𝚸𝚰𝚨𝚺 𝚺𝚻𝚰𝚺 𝟕 𝚺𝚬𝚷𝚻𝚬𝚳𝚩𝚸𝚰𝚶𝚼 𝟐𝟎𝟐𝟒 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚨𝚸𝚾𝚨𝚰𝚨 𝚷𝚼𝚫𝚴𝚨

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ¨Ο ΟΛΥΜΠΟΣ¨

26 Αυγούστου, 2022

Κοινοποίηση:

Στις 26 Αυγούστου 2022 ο Σύλλογος Κοκκινοπλιττών Πιερίας ¨Ο ΟΛΥΜΠΟΣ΄ πραγματοποίησε την 22η Πολιτιστική του εκδήλωση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ένας Σύλλογος με πλούσια παρουσία στα πολιτιστικά-πολιτισμικά δρώμενα του νομού μας, αναδεικνύοντας παράλληλα την ιστορία και των πολιτισμό των Βλάχων.

Σε αυτή την εκδήλωση προσκλήθηκε η Ένωση Ποντίων Πιερίας για την καθοριστική παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας και ιδιαίτερα ο Πρόεδρός μας Κώστας Παπουτσίδης για να τον τιμήσουνε ως αναγνώριση της συμβολής και παρουσίας του στο πολιτισμό της πόλης και του νομού μας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος τόνισε την ανιδιοτελή προσφορά του Προέδρου μας εδώ και τριάντα χρόνια τόσο στα δρώμενα του συλλόγου μας, ενός Συλλόγου του οποίου οι δραστηριότητες τον κατατάσσουν στους σημαντικότερους της χώρας μας, όσο και στην συμβολή του στην ποιοτική ανέλιξη όλων των Συλλόγων της πόλης μας με την παρουσία του κάθε φορά όποτε αυτή του ζητήθηκε και χρειάστηκε.

Τόνισε ιδιαίτερα την αλληλεγγύη και την προθυμία προς τον Σύλλογό του όποτε αυτή του ζητήθηκε και ανέφερε την συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση στο ίδιο πνεύμα προσφοράς και καθήκοντος που είχε υπηρετήσει ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος των Κοκκινοπλιτών κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας Κώστα Παπουτσίδη για την ουσιαστική δημιουργική του παρουσία τόσο στα πλαίσια της Ένωσης Ποντίων Πιερίας όσο και για την παρουσία του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του νομού μας. Παράλληλα απένειμε για τους ίδιους λόγους τιμητική πλακέτα και στην Ένωση Ποντίων Πιερίας.