Διαβάστε επίσης

𝚲𝚶𝚪𝚶 𝚱𝚨𝚱𝛀𝚴 𝚱𝚨𝚰𝚸𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚺𝚼𝚴𝚯𝚮𝚱𝛀𝚴 𝚨𝚴𝚨𝚩𝚨𝚲𝚲𝚬𝚻𝚨𝚰 𝚮 𝚷𝚸𝚶𝚪𝚸𝚨𝚳𝚳𝚨𝚻𝚰𝚺𝚳𝚬𝚴𝚮 𝚯𝚬𝚨𝚻𝚸𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚮𝚺 𝚬𝚴𝛀𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚴𝚻𝚰𝛀𝚴 𝚷𝚰𝚬𝚸𝚰𝚨𝚺 𝚺𝚻𝚰𝚺 𝟕 𝚺𝚬𝚷𝚻𝚬𝚳𝚩𝚸𝚰𝚶𝚼 𝟐𝟎𝟐𝟒 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚨𝚸𝚾𝚨𝚰𝚨 𝚷𝚼𝚫𝚴𝚨

𝚮 𝚬𝚴𝛀𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚴𝚻𝚰𝛀𝚴 𝚷𝚰𝚬𝚸𝚰𝚨𝚺 𝚺𝚼𝚳𝚳𝚬𝚻𝚬𝚰𝚾𝚬 𝚺𝚻𝚶 𝟕𝛐 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨𝚱𝚶 𝚽𝚬𝚺𝚻𝚰𝚩𝚨𝚲 𝚷𝚶𝚴𝚻𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 𝚯𝚬𝚨𝚻𝚸𝚶𝚼 𝚻𝚮𝚺 𝚷.𝚶.𝚬. 𝚺𝚻𝚶𝚴 𝚱𝚶𝚷𝚨𝚴𝚶 𝚮𝚳𝚨𝚯𝚰𝚨𝚺

18 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοινοποίηση:

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας με το θεατρικό της τμήμα για μία ακόμη χρονιά είχε την χαρά να συμμετάσχει στο 7ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Ποντιακού θεάτρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 στην πλατεία του Κοπανού Ημαθίας. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μοναδική ποντιακή θεατρική παράσταση από το αξιόλογο θεατρικό τμήμα του συλλόγου, βασισμένη στη Δημοτική ποίηση του Πόντου σε σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη.

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία τον Μορφωτικό σύλλογο Κοπανού ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αβραάμ Γατουρτζίδη και το μέλος κα. Βάλια Μπαλτατζίδου, και εύχεται στο σύλλογο κάθε επιτυχία στο έργο του. Ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Στάθης Κατσίδης και ο υπεύθυνος της επιτροπής του θεάτρου της Π.Ο.Ε. κ. Θανάσης Λαβασάς στους χαιρετισμούς τους μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν την Ένωση Ποντίων Πιερίας για την συνεχή στήριξη της στα φεστιβάλ θεάτρου του Σ.Πο.Σ, και απένειμαν στα μέλη του θεατρικού τμήματος του συλλόγου αναμνηστικά συμμετοχής.